També feim

L’Associació, al marge de les festes patronals, que són el nostre objectiu principal, també hem organitzat altres esdeveniments.

LOGO FESTEROS

El primer va ser un torneig de futbet per Nadal de l’any 2005, del qual es feren dues edicions. Aquell mateix Nadal projectàrem la pel·lícula infantil “DORAEMON I EL DEU DEL VENT” de franc al Cine de Pòrtol, on també organitzàrem un gran Ball de Carnaval al febrer del 2006. Al gener del 2007 ajudàrem un grup de gent amb molta il·lusió, imaginació i ganes de festa a organitzar les Beneïdes de Pòrtol, que després es constituirien formant una associació i han consolidat aquesta festa a Pòrtol.

poster engalana

A la fira d’Entitats portolanes des del 2007, també ens hi podeu trobar. El 2008 el Marrockxí tornà als orígens, al Cine de Pòrtol, i hi muntàrem el bar del concert amb servei de cuina inclòs. Repetírem el 2009, any en què també, després de les festes, els grups locals del poble ens demanaren la nostra col·laboració per organitzar el Pòrtol Rock’N Fest 2008,  on també muntàrem el bar.

(per veure més informació dels esdeveniments esmentats feis-hi clic damunt)

Anuncis
%d bloggers like this: