Festes del Carme 2009

SALUTACIÓ

Val la pena, de vegades, que allò que feim per costum no ho facem tan sols debades; i un pic ses coses creades no s’esfumin com es fum.

En el mes de juliol sa nostra Verge fa festa i una cosa com aquesta, no la celebra un tot sol.

Per això si Déu ho vol, seguirem sa tradició; no hi haurà cap condició perquè véngui qualsevol; Au idò felicitats!! a ses festes d’aquest poble, tant sigui pobre com noble, tots ja hi estau convidats.

Neus Serra “Raconera”

La nostra cinquena edició de les festes ja era aquí, amb cares noves: tres al·lotes, Sílvia, Maria i Neus, s’incorporaren al grup. En Pep Suari ens tornà a dissenyar els pebres i amb els seus alumnes encetaren les festes amb les exposicions. El sopar a la fresca, l’amenitzà el quartet Re en quarta i vos sorprenguérem amb un simpàtic i divertit concurs de playback que guanyaren les Spice Girls.

Engalanàreu les bicicletes i vos disfrassàreu per voltar Pòrtol! Els futbolins, dards, taules de ping-pong i l’Scalextric un any més foren els protagonistes a l’horabaixa de tornejos.

A les quines, ens mesclaren amb una polèmica que no anava amb nosaltres, però la poca estimació pel poble per part del corresponsal d’un diari local de poca credibilitat, en què va prevaler la cobdícia de publicar la notícia que més ven sobre totes les coses.


Els ollers divertiren els més petits ensenyant-los l’ofici més representatiu del poble; el grup santamarier S’Escoleta representà Maribel i s’estranya família; la festa infantil, apoteòsica; “envidàrem” i “comptàrem 20” amb el truc i el parxís; en el Barça-Madrid, la rivalitat eterna expressada d’una manera divertida tant pels més joves com pels grans; el dimecres no férem quines tot i estar autoritzats oficiosament a fer-ne, per evitar donar peu a revifar la polèmica per part del diari de poca credibilitat i el seu “corresponsalet”; optàrem per projectar un muntatge de vídeo del concurs de playback i, tot seguit, cine a la fresca amb la divertida comèdia Bienvenidos al norte.


El parc infantil de trànsit ensenyà als més petits; l’homenatge emotiu a la gent gran i el ball de bot amb demostració amenitzaren el dia del Carme. La nit jove, multitudinària i divertida, amb na Maria Patatilla, Baix en nicotina, Horris i espuma, però curta per la falta de tacte de les autoritats policials presents.


Pares i fills feren volar estels al camp de futbol; ens enfangàrem en la fanquina i, a la nit, ballàrem al so del Duo Pachà, Ballà fà suà i Ossifar Rivaival. El darrer dia passejàrem amb ponis, hi hagué corregudes de joies i cucanyes, treguérem en processó la Verge, vérem ball de saló amb exhibició i, per acabar, celebràrem la cloenda del 5è aniversari i admiràrem els focs espectaculars d’en Toni Parró.


PORTADA

Fer clic per veure el programa

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: