Festes del Carme 2008

SALUTACIÓ

Portolans, no passeu ànsia, no mos hem escalivat, ja s’ensuma sa fragància, es festeros hem tornat! Aquí teniu sa proposta, es programa redactat, i sa idea és aquesta, l’hem de fer realitat. I si hi ha una cosa certa, si una cosa és veritat, és que per fer aquesta festa, mos haureu de fer costat. Idò quedau convidats, no acceptarem negatives, que tenim alternatives per a totes les edats.

Neus Serra ( Raconera )

Festes 200861Volguérem seguir en la mateixa línia que els altres anys, però les ànsies de superació no ens deixaren. Ens hi acompanyaren en Fango i na Fanquina, fruit de la imaginació de la nostra companya Marga Vidal. Hi hagué exposicions de l’escola de pintura d’en Pep Suari i de Na Rebbecca Mcshane. Els coets ens tornarem a jugar una mala passada al començament: ens vengueren records del primer any i no ens vérem animats per fer el passacarrers. Al sopar a la fresca, que ja s’ha convertit en tradició -érem 850!-, ens hi acompanyaren “El tio Pi“, Julio a Secas i el ritme de Deep Blue.

L’endemà, els Amics de Marratxí ens aproparen al món dels bonsais; voltàrem en bicicleta i tenguérem tornejos molt competitius: el de truc i el de parxís, que férem el mateix dia. Vérem com va anar “Es viatge des tio capellà”; als tallers de camisetes i fang, hi afegírem el d’estels; els nins, acabaren més ensabonats que mai a l’horabaixa infantil; contàrem acudits, cantàrem cançons i tornàrem al ball de bot i al de saló.

Festes 2008452A la Nit Jove, Daniel Higiénico ens va fer recordar i tornar a aquells anys a S’Amagat; els Ossifar rivaival ens varen rememorar aquells reis de les revetles mallorquines; els taujans kereggaeska ens feren botar i, amb l’espuma, vérem l’alba.

Volaren els estels, o almanco ho provaren! Amb la Fanquina creàrem la gimcana autòctona de Pòrtol, en què, a més de divertir-se, ben segur que no es tornaren a posar la roba que hi dugueren. A la revetla, marxa amb la Rodamons, seguida dels Horris homenatjats pels festeros, “i van tres”, i un Joan Campos en plena forma ens repassà dècades de música fins que el sol va guaitar.

Amb ponis enganxats, joies, trofeus i focs espectaculars, un any més tancàrem les festes i, com havia de ser, amb el llistó superat.

Fer clic per veure el programa i posters

Fer clic per veure el programa i pòsters

Fer clic per veure les fotos

Fer clic per veure les fotos

Fer clic per veure els premits

Fer clic per veure els premis

Fer clic per veure els trofeus 2008

Fer clic per veure els trofeus 2008

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: