Festes del Carme 2007

SALUTACIÓ

Arribat es juliol, Pòrtol s’ha d’engalanar, perquè no ens hem d’oblidar que tornam a estar de festa. Els  festeros portolans tenim molta d’energia; però volem fer més  via i necessitam més mans. No ens han mancat aspirants i hem ampliat sa planella, tant de bo sigui com aquella d’ara ja farà dos anys.  Enguany tenim cares noves: Toni Parets, Rafa i en Miquelet, tornam a ser un ramillet que ens disposam a fer feina. Només hem de mester una eina; gent disposada a aportar, alegria i també gresca; deixarem una bona esca per l’any que ve poder tornar.

Neus Serra (raconera)

espuma ninsMassa alt deixàrem el llistó. Almanco ens tocava igualar l’any anterior -quina tasca tan complicada!-, però ja ho teníem un poc per mà. Tot i així, ens reforçàrem amb tres festeros més: en Miquelet, en Toni i en Rafa, bons fitxatges. Enguany, un collage de colors i símbols del poble fets per en Pep Suari i en Pep Mosso, com a estampa de les festes. Poguérem veure les exposicions dels alumnes de l’escola de pintura de Pep Suari i els gravats de Xisco Fuentes. Al sopar a la fresca -ja érem 800!-, hi donarem un toc humorístic amb Paco Calonge i tornàrem a dur un xou brasileiro (per als ulls).

Inflàrem les rodes de la bicicleta i untàrem la cadena per a la volta cicloturística; més quines amb la Confraria, que ens sorprengué a tots amb una processó del Carme ben emotiva. Els ollers feren un taller de fang, repetírem el de camisetes i riguérem amb “Algo pasa con Mary”. El Barça-Madrid també el férem infantil, hi hagué patinatge artístic a Can Flor i l’agrupació escolta AEG Soca-Arrel enguany organitzà la gimcana. Passejàrem amb ponis enganxats pels carrers del poble i retérem homenatge als majors, enguany organitzat per la Confraria.

bc573bffd59c349bff31da6ec47bb037

Ball de totes castes, de bot i de saló, amb exhibicions tant d’un com d’altre. El joves també ballaren amb els Pelucons Flowers i “Hat trick” de La Perra Parda i la Camada Lechosa i Tumbet de Solfa encetaren el dissabte, seguits dels Horris, que repetiren, amb la plaça plena una altra vegada.

Els focs d’en Toni ens deixaren fascinats un any més.

Fer clic per veure el programa i posters

Fer clic per veure el programa i pòsters

Fer clic per veure les fotos

Fer clic per veure les fotos

bonorifa 2007

Fer clic per veure els premis números

Fer clic per veure el trofeus 2007

Fer clic per veure el trofeus 2007

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: