Festes del Carme 2006

SALUTACIÓ

Ja sentim ses vibracions! Això és a punt d’esclatar,  al poble dels portolans… de festa, mos toca estar. Enguany i per repetida, som aquí per prosperar, mos hem tornat a ajuntar, perquè volem apostar perquè  el poble portolà (si mos donau una mà) torni a recobrar vida. No tenim veterania: fa un any, ho vàrem provar i, per poder bravejar, mos hem tornat a embullar i així poder celebrar ses festes amb alegria.

Neus Serra (raconera)

277e52a6b64d2394dd107d30a95bccdaVa ser l’any de la consolidació. Tot i la poca experiència, sabérem resoldre els pocs errors comesos i fer unes festes a gust de tothom.

Tocaven les olles de na Marga Vidal. Vérem l’exposició de Joan Miquel Lladó a Can Jaume “Pintures damunt cartells de propaganda antics”. Seguirem apostant per començar amb el sopar a la fresca: s’hi apuntaren 200 persones més -érem 650- i ens animà la vetlada el xou cubà Química Latina. Introduírem en el programa les quines d’estiu, amb la gran col·laboració de la Confraria Mare de Déu del Carme. També tenguérem teresetes, ombres xineses i parxís. Traslladàrem la rivalitat del derbi de la lliga de futbol als aficionats i els donàrem l’oportunitat de demostrar quin equip eés el millor al camp de futbol de Son Caulelles amb un partit Barça- Madrid. Els més petits tengueren el primer contacte amb la seguretat viària al parc infantil de trànsit i pintaren camisetes. En unes festes patronals, no hi podia faltar un teatre d’estiu. Els caçadors pogueren afinar la punteria al recorregut de caça i els joves, divertir-se al circuit de proves.

8f3868bacd602457bad1f9064cd1398c

A la nit jove, plaça plena, vibràrem amb els Horris Kamoi (que són de bons els punyeteros!); a la revetla, ball i espuma per tot i acabàrem amb ball de bot.

Les televisions s’interessaren per nosaltres (bon senyal!): IB3 va venir als tornejos a la plaça i obrí la festa d’espuma infantil. Localia tv va fer un bon resum a l’informatiu del partit Barça-Madrid. Després de la mala experiència pirotècnica, ho deixàrem en mans d’en Toni, que ens oferí un castell de focs espectacular.

Fer clic per veure el programa i els posters

Fer clic per veure el programa i pòsters

Fer clic per veure les fotos

Fer clic per veure les fotos

Fer clic per veure els premits i nùmeros

Fer clic per veure els premis i números

Trofeus 2006

Trofeus 2006

Anuncis
  1. Josep Ramon Cañellas Campins

    vull donar les gracies a tots els festeros per tots els tornejos que heu organitzat sense voltros ses festes de portol serien molt aburrides.
    Salutacions Josep

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: