Festes del Carme 2005

SALUTACIÓ

ENGUANY SÍ!
Orgullosos com estam de poder gaudir de ser portolans, enguany hem decidit fer-ho coneixedor. És per això que ens hem engrescat en aquest projecte d’organitzar les Festes del Carme. No podrem, no, dur a bon port aquesta iniciativa si no podem comptar amb sa vostra presència i participació.
Idò i bé, noltros hi posarem ses ganes, sa feina i els mals de caps; a voltros, només vos demanam que vengueu, que disfruteu i tots junts facem de Pòrtol més que un poble.
Molts d’anys i bones festes.
Neus Serra (Raconera)

9b685cc5fddeb914a4e54cf567e89b53Nirvis, ja són aquí, enguany sí! Després d’un any sense festes al poble, havíem acceptat el repte que Pòrtol no tornàs a quedar mai sense festes.

Inexperiència mesclada amb una bona dosi d’il·lusió, la por que sortís malament. Amb els pebres vermells d’en Pep Suari com estendard, començàrem amb el passacarrers; aprenguérem tot d’una que els coets, els han de respectar, un bon ensurt ens enduguérem i més nirvis. Exposició de ceràmica i pintura d’en Toni Vich a Ca ses Monges. Després, al sopar a la fresca, l’experiment de concentrar a la plaça de Can Flor la gent del poble, parar taula, i que cadascú posàs el menjar, va funcionar: érem 450 persones.

Ens presentàrem, nosaltres i les festes; gaudírem de música en directe i d’un “show brasileiro”, que va fer que a qualcuns, les sortissin els ulls! Una vetlada molt agradable i nova a Pòrtol. Com deien molts: “això fa poble”.

e5a70afa48fdc5b779cf9a4b397725f2

Les diverses activitats tengueren molt bona acceptació i participació: els tornejos a sa plaça, el de truc i el de bou mecànic; un curiós concurs de crits, les tradicionals corregudes de joies i una gimcana divertida. L’horabaixa infantil, un dels plats forts: com s’ho passaren de bé els nins amb l’espuma! Cinema a la fresca i l’audiovisual de l’escola (quants de records!), l’homenatge entranyable als majors, com ha de ser; el ball de bot, la nit jove i la revetla, on tots ballàrem i ens divertírem. I acabàrem les festes amb un tímid castell de focs.

Fer clic per veure el programa i posters

Feis clic per veure el programa i els pòsters

Fer clic per veure les fotos

Feis clic per veure les fotos

bonorifa-2005

Trofeus 2005

Trofeus 2005

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: