Programa Festes del Carme 2018

Quan el calendari marca juliol a Pòrtol es respira ambient de bauxa, el Carme guaita i amb ella “sa terra d’es fang” espera les seves tan desitjades festes patronals. Els fester@s volem donar-vos una molt bona notícia, el programa ja és aquí i us el podeu descarregar a continuació…

 

 

Ho hem intentat fer el millor que hem sabut, pensant en tota la família hi esperam que la nostra feina sigui del vostre grat i gaudiu de valent les millors festes del món, les FESTES DEL CARME 2018, FanGanes de Pòrtol!!

Fe d’errates: volem demanar mil milions de disculpes a na Neus Serra Cañellas i a Giravolt grup de ball , degut a problemes tècnics no apareixen al programa, agrair a na Neus la fantàstica glossa, que com cada any és obra seva. En el cas de Giravolt no apareix la seva mostra de ball de bot al programa, podreu gaudir d’ells el dilluns dia 16 a les 21:30 a la plaça de Ca’n Flor. Ens sap molt de greu i desitgem que no torni a ocórrer.

Anuncis

Posted on 6 Juliol 2018, in General. Bookmark the permalink. Deixa un comentari.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: