Tassons reutilitzables per unes Festes del Carme més sostenibles

Des de la Comissió de Festes del Carme de Pòrtol som ben conscients de la problemàtica actual amb la generació massiva de residus, sobretot de plàstic. Durant els dies de festa es genera molt de fems i volem intentar posar el nostre granet d’arena i fomentar, des de l’exemple, el reciclatge.

Aquí teniu al protagonista de la notícia, el tassó reutilitzable que a partir de les Festes 2018 començarem a emprar, què vos pareix? Esperam que us agradi tant com a nosaltres, Pòrtol i pebres són sinònims i trobam que el muntatge queda “como anillo al dedo”.Tassons reutilitzatbles Festes de Pòrtol

Quin serà el protocol d’actuació durant els dies de bauxa? Serà d’obligatori ús del dijous 19 fins al dissabte 22, que són els dies que generam més residus. El podreu adquirir a partir del 9 de juliol a la paradeta que muntam al carrer Mare de Déu del Carme 1, a més de cadascun dels dies de festa. El preu és d’1€ i no es pot retornar, una vegada comprat ja és vostre per sempre, desitjant que li doneu un ús habitual. Nosaltres us animem a què el compreu i l’empreu des del primer dia i fins la cloenda de diumenge 22.

Per què això de tassons reutilitzables? Heu pensat un sol moment quants de recipients pot arribar a emprar una sola persona durant els dies de festeig? És un simple tema de sostenibilitat i l’únic objectiu és reduir en la mesura del possible la generació de residus per estalviar recursos energètics i mitigar els factors de contaminació, que manca li fa al nostre planeta.

Pòrtol, els Fester@s, els portolans i portolanes i els nostres amics i amigues som responsables amb el Medi Ambient.

Anuncis

Posted on 2 Juliol 2018, in General. Bookmark the permalink. Deixa un comentari.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: