Xerrada alimentació saludable per a tota la família

L’Ajuntament de Marratxí i la Comissió Festes del Carme de Pòrtol tenim el plaer de presentar-vos, per primera vegada a Mallorca… Aitor Sánchez, MI DIETA COJEA!!

El dilluns 16 de juliol, a les 19.00 h. a l’Espai Jove de Pòrtol (c/ Albert Castell, 4A) es durà a terme la xerrada / conferència d’alimentació saludable tant per adults com pels més petits/es de la casa. Farem una pinzellada als mites obsolets que s’han anat transmetent de boca en boca i de quina manera podem alimentar-nos un poquet millor, aprenent a deixar de banda els productes malsans i canviar-los per opcions saludables. En acabar la mateixa gaudireu d’un torn de preguntes per aclarir els vostres possibles dubtes.

MI DIETA COJEA

Potser n’Aitor Sánchez – Mi Dieta Cojea no necessiti presentació, amb 126k seguidors a Instagram, 89k a Facebook, 50k a Twitter i 37k de subscriptors al seu canal de youtube demostra ser més que conegut; pels que encara no gaudiu del plaer de veure’l en acció vos deixam una pinzellada del que se’ns dubte és un dels referents nacionals en dietètica i nutrició, entre d’altres camps sempre relacionats en ciència, per la manera especial que té de divulgar, pel missatge que dóna i per la manera de fer-lo arribar a la població general.

Aitor Sánchez és Dietista-Nutricionista i Tecnòleg Alimentari, ha estudiat dos postgraus i actualment realitza el seu Doctorat a la Universitat de Granada havent realitzat estades en el Karolinska Institutet i la Universitat de Bristol, on ha investigat sobre educació i divulgació alimentària.

Mi Dieta Cojea

Professionalment es dedica a la divulgació sobre alimentació, educació i ciència, sent conferenciant en diferents esdeveniments entre ells dues Charlas TEDx. A més, ha treballat en diferents mitjans de comunicació, entre ells RNE, RTVE, La2 i La Sexta. Escriu per a la secció de ciència Matèria de El País i en Consumer. És el fundador del seu blog Mi Dieta Cojea i co-fundador del Centre de Nutrició Aleris. Ha escrit diferents articles científics i els llibres “Mi Dieta Cojea” i “Mi Dieta Ya No Cojea”.

Activitat organitzada per l’Ajuntament de Marratxí i coordinada per l’Associació de Festes del Carme de Pòrtol. L’entrada serà gratuïta fins a omplir l’aforament.

Anuncis

Posted on 20 Juny 2018, in General. Bookmark the permalink. Deixa un comentari.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: