Caminada solidària AECC Pòrtol en marxa

L’Ajuntament de Marratxí com organitzador i l’Associació de Festes del Carme de Pòrtol com a coordinadors tenim el plaer de presentar-vos, pel proper diumenge 15 de juliol, a partir de les 19:30 h. la I Caminada solidària AECC Pòrtol en marxa a benefici de l’Associació Espanyola contra el Càncer.

AECC Pòrtol en marxa

Us hem preparat una activitat benèfica per a tota la família, apta per qualsevol persona, edat i condició física. El recorregut serà una ruta circular de 4’3km: Plaça de Ca’n Flor – Carrer de sa Roca Llisa – Camí de Ca’n Parrisco – Camí de sa Cimentera – Camí de n’Olesa – Carrer Major – Plaça de Ca’n Flor.

Per tal d’animar a participar al major número de persones possibles l’esdeveniment es podrà realitzar en tres modalitats distintes: caminant, nòrdic walking o corrent. Volem aclarir que la modalitat corrent no serà una cursa, simplement l’hem ideada per aquella gent que està més en forma i vol participar trotant a un ritme aproximat de 6 min/km (ritme suau i el marcarà un dels nostres organitzadors). Pel que fa al nòrdic walking els nostres companys de Nòrdic Walking Palma disposen de 150 parells de bastons per deixar a la gent que li faci gola iniciar-se i mitja horeta abans faran un petit curset de com emprar-los.

Sabent que Pòrtol, Marratxí i els nostres amics i amigues són molt solidaris esperam una afluència massiva pel que hem decidit fer tres sortides:
19:30 h. sortida modalitat corrent
19:35 h. nòrdic walking
19:40 h. caminant

Camiseta AECC Pòrtol en marxa

I deixem el millor per al final, la súper samarreta oficial personalitzada per l’AECC Pòrtol en marxa la qual tindrà un preu de 7€ (el 100% de la recaptació serà destinada a l’Associació Espanyola contra el Càncer) i inclourà caminada + aigua i fruita a l’arribada.

La nostra idea és que la compreu amb anterioritat o el mateix dia abans de la passejada per tal d’anar tots iguals i fer encara més gran l’acte. Les podreu adquirir de dia 9 a 12 de juliol, en el carrer Mare de Déu del Carme núm. 1, amb horari de 10 a 12 h i de 18 a 20,30 h, a més de tots els dies en el nostre xiringuito. El dia de la caminada l’AECC muntarà una paradeta amb tot el seu merchandising i volem fer-vos arribar que tenen coses molt molt xules, segur que Pòrtol respondrà a aquesta activitat benèfica i faren una mica més grans les millors festes del món, les Festes del Carme 2018!!

No volem acomiadar-mos sense donar les gràcies al magnífic grup que hem format per tal de poder assolir la difícil tasca d’organitzar i coordinar aquesta passejada: gràcies a l’AECC per haver confiat amb nosaltres; gràcies a l’Ajuntament de Marratxí per estar súper predisposat i facilitar-nos tots els tràmits necessaris i posar tot de la seva mà; gràcies a l’Associació de Veïnats La Pua de Pòrtol per assistir a les reunions i aconsellar-nos en els diferents temes en els quals tenen moltíssima experiència; gràcies a Nòrdic Walking Palma per haver acceptat el repte de participar i deixar-nos el material perquè la gent que tingui curiositat en aquest esport pugui provar-ho; de tot cor, mil gràcies a tots!!

Anuncis

Posted on 15 Juny 2018, in General. Bookmark the permalink. Deixa un comentari.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: