Mercadet nocturn 2018

Una vegada recuperats de la fantàstica Fira d’Entitats Portolanes 2018 ha arribat el moment de començar a informar-vos dels esdeveniments que tenim preparats per les millors festes del món, les Festes del Carme de Pòrtol 2018!! Queden poc manco de 2 mesos, com aquell que diu ja les tenim aquí…

Mercadet Nocturn 2018
Anotau-vos a l’agenda el divendres, 13 de juliol, a partir de les 20:00 hores, a la plaça de Ca’n Flor trobareu tota una sèrie de paradetes acompanyades de les exposicions dels diferents artistes que estaran presents a la Nit de l’Art, per la qual tenim preparades unes sorpreses que donaran frescor i dinamisme i de les quals estam ben segurs que seran del vostre gust.

Voleu participar en el Mercadet Nocturn? Ho teniu molt fàcil, just us heu de posar en contacte amb na Cristina, preferiblement per whatsapp, al telèfon 677 88 23 90 i reservau el vostre lloc. No espereu més i apuntau-vos-hi!!

Anuncis

Posted on 22 Mai 2018, in General. Bookmark the permalink. Deixa un comentari.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: