Torneig de Volei Platja – ESPECTACULAR

Enviat pel CV Pòrtol:

Arribava el tan esperat dissabte 14 de juliol, per alguns en jornada de matí, per altres de capvespre. Els organitzadors tenien la música sonant i l´aigua fresqueta preparada per arrancar, a les 10:00 del matí amb el torneig per als més petits i petites de la casa.

Enguany 16 participants escolars, repartits en 4 equips de 4: Los cuatro mosqueteros, Cuatre de sisè, Els Turbos (Paparres), Las Yoyas. La competició fou format tots contra tots, els equips classificats en les dues primeres posicions jugarien la gran final i els altres dos el tercer i quart. Després de més de dues hores d´intensa lluita i aguantant una mica de vent, l´equip Cuatre de sisè guanyà la final a n´Els Turbos en un emocionantíssim partit.

El rellotge marcava les 16:45 i era torn pels adults. Ni més ni manco que 64 persones inscrites distribuïdes en 4 grups de 4 equips cadascun. La modalitat també era tots contra tots i els primers classificats de cada grup es veurien les cares a les semifinals (Alacrans Vs Tònic-Gin Team i Farsantes Team Vs Brum Brum). La resta jugarien un partit més per aclarir la posició de cada quartet participant a la classificació final. Després de tots aquests enfrontaments just quedava la gran final, que curiosament enfrontava als mateixos protagonistes que l´edició del 2011, però aquesta vegada l´equip Tònic-Gin Team no va poder amb Brum Brum aixecant els segons el trofeu de campions del III torneig de volei platja festes del Carme de Pòrtol.

Els equips demostraren que el resultat era secundari i que venien a passar-s´ho bé. Hi va haver punts espectaculars, rialles, balls de cheerleaders, el públic entregadíssim, en resum, reunírem tot el necessari per passar un immillorable dissabte capvespre de volei platja portolà!!

Abans d´acomiadar-nos volem donar les gràcies a tots els equips participants: Duets, Aquarius 2.0, Nom currat 1, Los Guerris, Alacrans, adelles
Polssoneres, Farsantes Team, Germans i cunyats, Los cuatro fantásticos, Espartanos, Brum Brum, Ses Paquets, Torrats Siquier, Tonic-gin enseis, Costelletes, Tortgues Ninja. Gràcies pel fair play, gràcies per venir a passar-vos-ho molt bé amb nosaltres jugant a volei platja, gràcies per
ajudar-nos a què el torneig cada any creixi una micona més amb tots els aspectes i sentits, en resum, moltes gràcies a tots i vos esperam en el proper torneig

Anuncis

Posted on 22 Juliol 2012, in Festes del Carme 2012. Bookmark the permalink. Deixa un comentari.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: