Actes per divendres 13 de juliol

Per demà divendres 13 de juliol tenim programada la Nit Jove, esperam que vengui al nostre poble gent civilitzada i no faci malbé el nostre poble i que venguin a festa a passar-ho bé i no fer botellot!

22.00h NIT JOVE amb:

FAVA PARADA

PIRATES PIRATS

DJ ZIDANE

Anuncis

Posted on 12 Juliol 2012, in Festes del Carme 2012. Bookmark the permalink. 2 comentaris.

  1. QUINA NOOOOCHE!!!! MACROBOTELLOT, BRUTOR, GATS, PIXUM, GENT FORA CORDA, CORREGUDES I RENOU PELS CARRERS FINS ALTES HORES, CAP MUNICIPAL POSANT ORDRE, I MOLTA PERÒ MOLTA “”””RESPONSABILITAT, RESPECTE I CIVISME””””” QUE ES LO ES DEMANAVA. JA HO DIUEN QUE S´HOMO ES S´UNIC ANIMAL QUE TRAVALA DUES VEGADES AMB SA MATEIXA PEDRA. I L´ANYS QUE VES MES………

  2. Ni responsabilidad, ni respeto, ni civismo hoy las calles de Pòrtol han amanecido con una extrema suciedad, malos olores derivados de vómitos y micciones, además de actos vandálicos en la plaça Constitució. No obstante, doy mi enhorabuena al buen hacer del servicio de limpieza y por extensión al Ayuntamiento, ya que a primera hora de la mañana estaban trabajando afanosamente en este caos de suciedad que nos dejan unas fiestas que ya no pertenenecen a la gente del pueblo.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: