Festes passades, coques menjades!

Un any més han acabat les nostres festes del Carme, ben contents amb el resultat!

Enguany hem tengut tres festeros nous, en Tià, en Toni Bestard i en Xisco Hernandez.

Si voleu veure totes les fotos de les festes feis click aquí

L’inici va ser un poc dolent, ho hem de reconeixer! Ninets i ninetes vengueren a fer “botellon” al nostre poble el dia del Pòrtol Rock i nosaltres ni la policia local no ho teniem previst i el poble va patir les seves conseqüències.
No ens hem d’oblidar les exposicions de l’escola de Pintura den Pep Suari i de n’Antònia Raconera.

El dissabte matí el grup Batu Pòrtol va participar amb els seus tambors al passacarrers, molt animats ferem una volteta pel nostre poble i acabarem ben xops de dalt a baix. Un concert a l’Església de la Coral de Veus de Marratxí i tot seguit 800 persones assegudes a la plaça de Can Flor pel sopar a la fresca! Presentarem oficialment les festes i els nous festeros i deixarem pas al playback que de cada any té més nivell!

La volta cicloturistica, la marató fotogràfica, el vermut a la plaça, l’horabaixa de jocs a la plaça  i les tradicionals quines organitzades per la Confraria del Carme ja són activitats fitxes de cada any.

Als tornejos de truc i parxis  se varen apuntar moltes parelles i la final es va jugar el dimarts! Enguany no ferem teatre, sino cinema a la fresca amb Avatar.

Totes les activitats infantils, amb el grup d’animació, l’escuma, el parc infantil de transit, el Madrid Barça i els tallers tenen una gran participació de tots els nins i nines del poble!!

La nit d’humor i màgia es va desbordar de gent, quina gentada va venir! Al xiringuito s’acabà tot el menjar, sols quedaren les famoses “munyanyes”!

Al ball de bot no va faltar la tradicional ballada pels alumnes del poble que van a classe, tant amb na Neus Sureda, Es Turó i Terra Roja. I molts de balladors a la plaça després amb els grups Terra Roja i Es Revetllers que alegraren el vespre amb les seves cançons.

Malgrat es va prendre la decisió d’anular la Festa Pòrtol Revival, tenguerem dues grans verbenes; La Canción del Verano, Ocults i Baix’n’Nicotina el divendres i Espais Verds, Ossifar Revival i Dj Zidane el dissabte feren ballar molta gent enmig de la plaça amb un ambient que era el que noltros volíem.
Hem de donar les gràcies a la Policia Local, Protecció Civil i Guardia Civil per controlar el nostre poble per impedir el “botellon”, que malgrat n’hi havia a llocs puntuals no feren desastres.

El dia de la patrona, no va faltar la tradicional Processó del Carme, Missa solemne i l’emotiu homenatge a la vellesa. També es va llegir el pregó escrit per Biel Massot, molt interessant de la història del nostre poble.

I per acabar les festes, passejada amb ponis, corregudes de joies i entrega de trofeus, i tot seguit espectacle de flamenc i ball de saló!

Enguany no poguerem acomiadar les festes amb els cohets tirats per en Toni Parró ja que feia molt de vent i ell mateix els va anular.

Ara sí que fins l’any que ve!!!!

Anuncis

Posted on 19 Juliol 2011, in Festes del Carme 2011. Bookmark the permalink. Deixa un comentari.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: