Comunicat dels festeros de Pòrtol

L’Associació de Festes del Carme de Pòrtol comunica que queda suspesa la festa programada per a dissabte dia 16 de juliol Pòrtol Disco Revival, amb els DJ Juan Campos, Jaume Colombas i DJ Zidane, a causa dels incidents de divendres passat al Pòrtol Rock 2011 i la força que ha agafat el fenomen del “botellón”.

Fa set anys creàrem la Comissió de Festes per oferir unes bones festes, principalment, als portolans i, arran de la popularitat que han aconseguit, s’estan convertint en un gran problema per a ells. Davant aquesta situació, volem deixar clar que no tolerarem que ningú més embruti ni la nostra reputació (aconseguida fent molta de feina desinteressadament) ni el nostre poble.

En breu publicarem la programació de dissabte, però ja avançam que la revetla constarà d’una orquestra de ball per a tothom, un grup de versions i un fi de festa.

Per altra banda, volem fer públic que, juntament amb Policia Local de Marratxí, Protecció Civil i Guàrdia Civil, s’està creant un dispositiu per impedir totalment l’entrada del “botelló” al poble i voltants, amb una sèrie de controls i intervencions a diferents punts de Pòrtol.

Lamentam haver hagut de prendre aquesta decisió, però pensam que és molt responsable i és la nostra mostra d’indignació i de protesta pels fets que ja varen tenir lloc l’any passat i que es repetiren divendres.

Així mateix, volem recordar que tota la gent dels pobles de Mallorca que veniu a les nostres festes hi estau convidats, perquè, com ja sabeu, hi trobareu l’ambient de sempre i els amics festers de cada any. En canvi, si teniu unes altres intencions, pensau una alternativa, ja que a Pòrtol no hi tendreu cabuda.

 

Jordi Bauzá Palou

President de l’Associació de Festes del Carme de Pòrtol

Anuncis

Posted on 11 Juliol 2011, in Festes del Carme 2011, General. Bookmark the permalink. 29 comentaris.

 1. No se que feis amb sa vostra vida

 2. VOLEM LA FESTA

  Som un grups d’amics que ens agradaria sebre perquè se vos ha plantejat ara la idea d’ anul·lar la festa de dia 16. Tota la gent dels pobles del davora, de Palma, Marratxí i , en concret, de tot Pòrtol planejava venir dia 16 a les vostres festes, però a causa de la vostra anul·lació, moltíssimes persones s’han quedat sense el fi de setmana que tant s’havien planejat. Moltíssimes gràcies per ‘solucionar’ a temps els problemes que organitzau vosaltres mateixos, perquè no vendrà ningú a la festa. Creim que no hi ha motiu per anul·lar-la, ja que si es crea tant escàndol hi ha la policia local per arreglar-ho, i també creim que l’escàndol del Pòrtol Rock 2011 no té perquè crear-se el dia 16. Una vegada més, gràcies per fotre el millor dia de les festes a tota la gent que li agradaven els DJs i estar amb els amics mentres qe estàven pel nostre poble.

  • Cuant siguis mes gran ja se te explicara el per que de aquesta decisió.

   • tota sa pasta pel bar!

    tio… no es x ser irrespetuos pero to flipes xD trobes aixo resposta? xk jo la trop infantil, i si vas d madur… as quedat malament

 3. Tenc 24 anys i trob que feis molt bé.

  Allà serem!

 4. Una decisió molt encertada i una acció de pressió. Estam amb voltros.

 5. que va passar divendres? perque jo hi vaig ser fins prest i no vaig veure res estrany

 6. La festa Portol disco revival s’ha suspes per dos motius:
  1 és que l’any passat el poble no va quedar content amb el resultat de la festa, molt de botellon, pixarades per tot i tota classe de brutor pels carrers. El poble no estava gaire content …amb la festa per enguany, perquè no volien que tornas a passar el mateix de l’any passat.
  El poble de Pòrtol són els principals beneficiaris de les festes que organitzam, i així com amb tota la feina que han fet els festeros durant aquests 7 anys i han aconseguit guanyar-se el poble, amb una cosa d’aquestes te pots tirar damunt el poble per les festes si acaben cada any amb desastres i pixarades per tot.
  I 2, al veure el resultat de divendres vespre, on a una festa que l’any passat va ser bastant tranquila, a les 20h ja arribaven ninets amb l’autocar carregats de bosses amb botelles. Quan ja anaven mamats hi va haver de tot, pixarades, gent per damunt les taulades, fems per a tot, venien beures a 3€, …. després baralles per amunt i baralles per avall, portolans varen rebre sols per anar a veure que passava.
  Els dos policies que hi va haver durant tot el vespre feren una feinada, està clar que dos policies no bastaven per tot aquest trui, però no s’esperava tot això. Per aquest motiu va venir la guàrdia civil.
  Així que pensant-ho fredament, ens …varem plantejar canviar la Pòrtol disco revival, perquè si amb una festa de heavys (que la música agrada a un tipus de gent en concret), va venir tota aquesta gent, el dia de la festa que vendrà?
  No és que no hi hagi festa, hi haurà una verbena, estam mirant els grups i demà ja ho tendrem tot clar, però serà una tipus orquestra, un grup de versions.
  Amb la policia ja estava previst posar un dispositiu a cada entrada del poble per controlar tot el botellon i tal, pels dos dies de festa (divendres i dissabte), però torn a repetir que el divendres no ens esperavem aquest ambient.
  Que cadascú pensi lo que vulgui, els festeros pensam amb el poble i volem que estiguin contents amb les festes que feim, perquè noltros i voltros sou de Pòrtol i Pòrtol és el nostre poble
  Festa n’hi haurà, i vendrà qui voldrà!

 7. INDIGNAT AMB TOT JA!

  Orquestra? Substituiu en Juan Campos per una orquestra?
  Jo que soc de Pòrtol, preferesc anar a Sa Pobla

 8. Jo vaig fer una volta el divendres per Pòrtol, i lo que contau és mentida majoritàriament. Pot ser hi havia casos puntuals, però la gent recollia els restes que feiein, sense molestar a ningú.
  Una altra cosa és lo que passa a Biniali, Esporles, Alaró, etc., que és una autèntica vergonya la brutícia que fan.
  Però a Pòrtol el divendres passat? Si erem 4 rates escoltant rock-hiphopero i un tio coix amb muletes que se tirava pen terra tot es temps!
  Au au, bones festes!

 9. Idò posau combinats a preus populars, a 3 euros. Tot lo que superi això, no surt a compte!

 10. Ben pensat! Ànims i per motes crítiques que tingueu,… heu estat molt valentes i valents i sobretot,…. gent amb seny!!!!

 11. Me sap molt de greu pels portolans que mos obrem ses portes del seu poble que al final hagin de acabar ses coses aixi,per dsgracia es un fet que cada vegada mes mos trobam a ses festes de poble,gent incivica que nomes pensa en fer es bossot,des de Binissalem tots els anims!!!

 12. Me pareix molt be s’anulacio de sa festa, crec que heu estat molot valents, jo no soc de Portol, soc d’Esporles i crec q lo que estam patint enguany tant a Esporles, com a Biniali, Portol i possiblement aquest cap de setmana Sa Pobla s’ha d’aturar de qualque manera, fa molts d’anys que vaig de verbenes per tots es pobles de Mallorca i enguany fa oll, qui mos vulgui espenyar sa festa d’es “nostros” pobles que se quedi a ca seva i qui vulgui fer macrobotellon que se quedi a ca seva tambe. Enhorabonba comisio de festes encara que me faci mal veure en lo que s’han convertit ses verbenes que tant estimama.
  Un espoleri

 13. Parece que Portol y Cabaneta, cada vez mas, atraen a “personas” que no conocen valores de ninguna clase, ni mucho menos respeto y consideracion, CIVISMO!!!.
  Sumado a la siempre inexistente e ineficaz policia local, municipales al fin y al cabo aunque no les guste que los llamen asi, pues pasa lo que pasa.
  A ver si es verdad que se toman medidas Salomonicas y se dejan de lado a quienes no saben comportarse y convivir.
  Ya que vuestros despreocupados padres os dejan hacer de todo y no os enseñan respeto ni os ponen limites, iros al Arenal, o a Magalluf, o a la m…
  Esto es un pueblo pequeño, sinonimo de convivencia estrecha, de respeto por el vecino y lo ajeno, y aqui sobrais… ¿quienes? los que os estais dando por aludidos.

 14. Jo no som de Pórtol, i considero que han estat unes mesures amb seny davant el descontrol que hi ha avui en dia tema botellón, però considero que anul·lar una festa tampoc és la millor solució, que s’han de cercar altres alternatives, que la gent fa botellon perquè no està disposta a pagar 4 euros o més per beure un cubata, que no estam forrats! tema dels pixats els banys fan oi, mai hi ha paper, i tenen una coa inmensa, i normalment n’hi ha molt pocs, no dic que la solució sigui pixar als carrers, però s’hauria de cercar una altre solució. Finalment crec que no és gent just per els portolans anul·lar una festa que és seva.

 15. juan campos riera

  HOLA A TOTHOM(PERDONAU QUE NO ESCRIGI EN MALLORQUI,PERO A SE ESCOLA NO M’EN VAREN ENSENYA I ARA TENC QUE ESCRIURE PARAULES QUE NO SABRIA TRADUI, I ESCRIURE EN MAJUSCULAS PERQUE ME VA MILLOR PER EDAT,GRACIS)
  HOLA A TODOS,NO ME PARECEN MUY CORRECTOS ALGUNOS COMENTARIOS,LA FIESTA NO SE SUSPENDE POR LOS DJS, Y MUCHO MENOS POR MI PERSONA,ESTOY CONTRATADO DESDE HACE 6 MESES POR MI BUEN AMIGO JORDI DE PORTOL,OTRO DE LOS DJS QUE IBA A PARTICIPAR EN LA FIESTA, LA FIESTA SE SUSPENDE POR INICIATIVO DEL COLECTIVO DE FIESTAS DEBIDO A LOS PROBLEMAS DE LA SEMANA PASADA EN PORTOL Y 5 o 6 MUNICIPIOS MAS DE LA ISLA,PINA,CAMPANET,BINIALI ETC ETC,EN NINGUNA DE ESTAS FIESTAS YO ACTUABA COMO DJ,HABIA OTROS DJS Y ARTISTAS EN ESTAS FIESTAS,YO ESTUVE PINCHANDO EN LLOSETA,EL ARENAL DE LLUCMAJOR Y EN SUNSET CLUB,SIN NINGUN PROBLEMA,NI UNO SOLO!!
  DURANTE LOS ULTIMOS AÑOS HE HECHO MUCHISIMAS FIESTAS ,VERBENAS,QUINTOS Y EVENTOS CON PUBLICO DE TODAS LAS EDADES Y SEGURAMENTE CON ALGUN PROBLEMILLA EN ALGUNA DE ELLAS,PERO, LO DE ESTAS ULTIMAS SEMANAS ME PARECE EXAGERADO,COMO TAMBIEN ME PARECE EXAGERADO LA QUE SE ESTA MONTANDO,EN PLAN TELE 5,SI TODO ESTA TAN MAL Y TAN FOTUT,¿¿¿PORQUE NO SUSPENDEN LAS VERBENAS DE LA PUEBLA,ALCUDIA,SANTANYI O LA DE ESPIL.LARI DONDE YO PINCHO ESTE SABADO???.
  Y AHORA SIN ESFORZARME MUCHO QUIERO CONTESTAR A SILVIITAA QUE HA ESCRITO MAS ARRIBA Y QUE HA HABLADO SOBRE MI COMO SI FUERA DE MI FAMILIA O MI MANAGER: NO SABIA QUE ERAS LA REPRESENTANTE DEL PUEBLO DE PORTOL Y QUE YA HACE MESES TE HABIAS PLANTEADO NO CONTRATARME PORQUE EL AÑO PASADO TRAJE MUCHA GENTE Y CON ELLO MUCHO FOLLON,BOTELLON Y MUCHO DROGALLON Y MEODROMO!!
  TU SAPS MOLT I VAS A PEU!!
  HACE MAS DE 6 MESES QUE SE ME HABIA CONTRATADO Y POR CARIÑO Y RESPETO A JORDI Y AL PUEBLO DE PORTOL NO HABIA COJIDO OTRAS RESERVAS DE VERBENAS PARA ESTA FECHA,PUES ME HACIA MUCHA ILUSION DE VOLVER HA HACER LA VERBENA DE TU TAN QUERIDO PORTOL,EN COMPAÑIA DEL OTRO DJ EL DJ ZIDANE QUE ES UNO DE LOS ORGANIZADORES DE LA VERBENA,NUESTRO QUERIDO JORDI BAUZA¡¡
  NO ME DES LECCIONES DE ETICA,SABER ESTAR O DE COMPORTAMIENTO Y CIVISMO QUE ES LO QUE PIDES,PUES YO LO HE DEMOSTRADO EN LOS ULTIMOS AÑOS Y TU TE PERMITES HABLAR DE MI COMO SI ME CONOCIERAS.
  TE RUEGO ,DEJES DE HABLAR DE MI,OPINAR O COMENTAR,NO ME CONOCES DE NADA,EN CAMBIO A TI HA SIDO MUY FACIL RECONOCERTE AUNQUE TE OCULTES CON UN NOMBRE EXTRAÑO, LA CULPA ES DE JUAN CAMPOS,TIRA LA PIEDRA Y SIGUE ESCONDIDA.
  I JA QUE XERRAS TANT DE PIXARADAS:HAS MEADO FUERA DE …TIESTO!!
  .
  PD:ESTE FIN DE SEMANA TENGO 3 FIESTAS,LA PROXIMA 2 MAS Y LA SIGUIENTE OTRAS 3,SEGURAMENTE NO GRACIAS A TI ,PUES YA ME HUBIERAS MATADO COMO PERSONA Y ARTISTA.LLEVO CASI 40 AÑOS HACIENDO Y TU NO LO VAS A PARAR.
  JUAN CAMPOS RIERA (DJ JUAN CAMPOS)

 16. No volem quillos a ses verbenes!

 17. SOM DE PÒRTOL

  Per favor, ja que no ve en Juan Campos, que vengui HORRIS KAMOI !
  A tothom li agraden les cançons que diuen ja que són inolvidables i tohtom ballarà i s’ho passarà molt bé!
  Posau algna cosa divertida pels joves del poble com jo, que passam d’anar a Santa Maria tenguent festassa per aquí.
  Per favor proposau-ho 🙂

 18. Estic molt d’acord amb ciudadano de portol, aixo es un poble petit on tothom “s’intenta” respectar i a les festes es “fa poble”
  A aquesta “genteta”, els hi es igual si hi ha en Juan Campos o el que sigui, mentres els seus pares no vegin el que fan.
  Si no voleu venir, genteta, no hi feis gens de falta i heu de pensar que les festes no s’han fet per vosaltres, no se a que ve aquest mal estar per la vostra part, nomes teniu el que vos mereixeu, tota la gent que l’any passat va rebre el macrobotellon per devora caseva respecta aquesta decisio (ja tornaran les festes).
  Anauvos-en a Sa Pobla (per dir un lloc), i per jo, no importa que torneu, malcriats!!

 19. que deis de bona idea?? si la meitat dels q o esteis dient sou de l’ajuntament segur… no sabeis que fer per que la festa sigui mes merda, i si voleu q el vostre preciossissiiim poble tingui bona reputacio y no s’embruti menys dobler per vosaltres y mes per barrenders o mes policia o el que fasi falta si tan dessinteresats sou, es una vergonya que el que sempre surt perjudicat es el jove, jo tenc 30 anys pero tambe e tingut aquesta edat i el pitjor que em podien fer era aixo… aixi anam q la nostra mallorca sen va a fotr pes cul…

 20. INDIGNAT AMB TOT JA!

  El festeros poden haver fet be la seva feina i han afavorit per ser exactes a la gent major que vol dormir tranquila. I es que sempre esta igual Portol, 10 anys diguent que obririen un espai jove, per fi l’any passat l’obriren. Pens que la gent de portol en general amb aixo d’organitzar ffestes pensa MASSA amb la gent major. A Portol nomes es fa 1 festa o com a molt 2 cada any pels joves. No hi ha cap PUB de joves i l’ajuntamen tampoc es preocupa d’organitzar res. Gracies per no pensar en el Jovent, el futur del mon.

 21. Per qui no conegui el meu nick jo som na Sílvia i som una festera de Pòrtol més, simplement he volgut transmetre el que m’havia dit gent del poble.
  Me sap greu Joan si t’has sentit ofes, no era la meva intenció atacar-te a tu ni a la teva feina, trob que ets un bon DJ i m’agrada molt la música que poses, tu no tens cupa del poc civisme de la gent.
  Els festeros varem decidir entre tots fa 6 mesos dur-te a les nostres festes i ben contents, però amb el precedent de les anteriors festes a altres pobles i a la nostra de divendres no volem que torni a passar lo mateix que l’any passat pensant amb el bé del nostre poble.
  Una vegada més me sap greu.

 22. juan campos riera

  MUCHAS GRACIAS SILVIITAA,POR QUITAR MI NOMBRE DEL ARTICULO Y NO USURLO COMO “ARMA ARROJADIZA” CONTRA LAS FIESTAS DE DJS Y COMO CULPABLE DEL BOTELLON Y FOLLON DE LA PASADA SEMANA(DONDE YO NO ESTABA).HOY HE PODIDO HABLAR CON MI BUEN AMIGO Y PRESIDENTE DE LA COMISION DE FIESTAS JORDI BAUZA(DJ ZIDANE) Y LE HE HECHO LLEGAR MI QUEJA Y LO HA ENTENDIDO,COMO ESPERO QUE TU TAMBIEN.
  PERO TAMBIEN LE HE DICHO QUE EL ESPERABA QUE MUCHOS DE LOS PUEBLOS QUE HACEN FIESTAS ESTE FIN DE SEMANA IBAN A SEGUIR SU IDEA(MUY CORRECTA) Y LE IBAN A APOYAR SU INICIATIVA,PARA DE ALGUNA MANERA PARAR LOS FUTUROS POSIBLES PROBLEMAS.YA VES EL CASO QUE LE HAN HECHO,TODOS CONTINUAN IGUAL!!,CON SUS FIESTAS DE DJS,GRUPOS,BANDAS ETC ETC…..Y FELICES POR HACERLAS!!NADIE A RECTIFICADO,NI A SEGUIDO LA MUY BUENA INICIATIVA DE PORTOL, AHORA YA SABES QUIENES SON LOS PERJUDICADOS.
  MUCHOS SE ESTAN DESCOJONANDO POR ELLO.

  JOAN CAMPOS I RIERA(DJ JUAN CAMPOS)

  PD:ESTE SABADO ESTARE PINCHANDO EN BINISSALEM(de 20:00 a 22:00 h) Y EN ES PIL.LARI(desde las 23:30 h hasta……)PUES DE LAS 02:30 HASTA LAS 04:30 h.TENIA QUE HABER ESTADO EN UN PUEBLO MARAVILOSO QUE SE LLAMA PORTOL pinchando musica de los bee-gees,madonna,tina turner,rick astley,donna summer etc etc etc…
  GRACIS JORDIET,GRACIS AMIC MEU FINS SE PROXIMA

 23. Gent q no va de botellot.

  A mi em pareix be que la gent organitzadora del poble, si veu que la festa, mes que una festa es convertirà en una brutor ho suspengui. Jo soc de la generació pre-botellot, o sigui, que no he fet botellot perque quan vaig començar a sortir no es feia i ara que es fa, ja surt poc, però veig que a la majoria de pobles està passat això, i sort si no et trobes pixada la porta d’entrada a ca teva, o amb un bon bomitat.

  Aturar el botellot amb controls??, no serveix de res, es pot arribar abans de les 20:00 al poble, i anar als supermercats on encantats els vendran tot l’alcohol que vulguin, o es que els supermercats no treuran dobers si en poden treure?.

  El botellot en si, i ben fet, no es brutor, la brutor la fan alguns després, i això per desgracia, de moment no te sol·lució. I sincerament si hem de posar 50 policies fent rondes per cada festa de poble, anam arreglats!!

 24. tota sa pasta pel bar!

  acabareu com a ses festes de sa cabaneta…. un oi que te cagues! esteis convertint portol i sa cabaneta en pobles x a perosnes majors, quines, boleros, sopar a la fresca i teatre….. mos veim dissabte a sa pobla 🙂

 25. una portolana més

  Si trobau que les festes sols estan dirigides a persones majors és perquè no heu llegit massa el programa, ja que hi ha moltes activitats i per tots els gustos. A més, no hi ha teatre com diuen per aquí adalt.
  Hi ha activitats per nins, per joves, per grans i per majors, repartides en 10 dies.
  Hi ha tres vespres de verbena, un divendres passat amb el rock i divendres amb la cancion del verano, ocults i baix’n nicotina i dissabte que malgrat els festeros hagin canviat el programat seguirà havent festa per a tothom perquè OSSIFAR REVIVAL es per tots els gustos i son genials!
  Si ten vols anar a sa pobla, hi pots anar! a Pòrtol hi haurà festa igual si tu no vens!
  Si voleu que hi hagi els cubates més baratos, anau al marítim a veure que vos cobren! que voltros vos voleu engatar amb pocs doblers, que no vos ho sabeu passar bé sense beure?
  trob que els festeros han fet molt bé i han pensat amb tothom, perquè a part de suspendre la festa revival han posat una altra alternativa que està força bé i la gent s’ho passarà genial!

 26. feeestees a tope

  noltros anavem a venir dissabte per en joan campos, quan haguessin acabat ses colles de santa maria, ara que no hi es, ja me quet alla, au idooi disabte tothooom cap a santa mariaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa! COLLES 2011

 1. Retroenllaç: La Fi de les Revetlles (o verbenes) | Blog d'en Potti

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: