Les festes ja han acabat

Un any més, les festes ja han acabat!!!!!!

Amb un bon sabor de boca i un mal final de festes pels festeros ens acomiadam fins l’any que ve, ja tenim el cap calent pensant que farem el proper estiu!!!

Si voleu veure les fotografies feis click aquí

Ha estat un cap de setmana intens, molt intens!

Començarem amb divendres amb una festassa a sa plaça, molta gent ambientada i molta gent sense ambientar, sa questió que la plaça i els carrers de Pòrtol s’ompliren de gom a gom! Els tres DJ’s varen pinxar d’allò més bé i tothom s’ho va passar en gran! Lamentablement, ja que ningu ho va aturar, els carrers quedaren ben bruts i plens de restes del famós “botellón”,  destrosses i altres, ens sap greu però nosaltres no hi podem fer res.

Dissabte a les 12h hi va haver la volada d’estels al Camp de Futbol, el cel es va omplir dels colors dels estels i deixaren una imatge ben guapa!
L’horabaixa estava previst el torneig de volei platja per inaugurar les noves pistes que ha fet l’ajuntament, on hi participaren molts de joves!!!!!!
El vespre hi va tornar haver verbena, amb la Canción del Verano, els Horris Kamoi i per acabar el nostre DJ festero ens va fer ballar amb les cançons més sonades. Hi va haver molta gent, de tots els pobles de Mallorca, de Sóller, de Felanitx, … ballarem fins que va sortir el sol!

I diumenge, com a darrer dia, l’horabaixa hi va haver la passejada amb ponis i tot seguit les corregudes de joies i les cucanyes que els coordinava l’AEG Soca-Arrel.
Mentres, al carrer Major es va celebrar la missa, en acabar feren la processó de la nostra Patrona, la Nostra Senyora del Carme i en acabar es va fer l’homenatge als nostres majors. Enguany va ser diferent, perquè no es va fer a la plaça de l’Esglesia degut a les obres, sino es va fer al carrer davant el cine.

L’entrega de trofeus no va faltar, seguit de la mostra de ball de bot a càrrec de l’escola Terra Roja i de la ballada popular a càrrec de Es Revetllers, acabant les nostres festes amb els tradicionals focs artificials.

Els festeros acabarem les festes botant com infants al castell inflable on tots els nins de Pòrtol han botat durant tota la setmana, amb la mala sort que en Miquel Cirer va caure malament i s’ha fet mal a l’esquena i està ingressat a Son Dureta, durant un parell de setmanes ha de fer bonda amb un collarí i després ja se vorà si l’han d’operar, ànims Miquel i a fer bonda!!!!!!!!!!

MOLTES GRÀCIES A TOTS!!!!!!!!!!!!!

Anuncis

Posted on 21 Juliol 2010, in Festes del Carme 2010. Bookmark the permalink. Deixa un comentari.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: