Fi de festes

Les festes han acabat i ja són 5 anys! Diumenge, a la cloenda, ens emocionàrem amb els vostres aplaudiments insistents.

DSC00126

Apostàrem per fer un playback al sopar a la fresca i ens sorprenguéreu amb actuacions molt ben preparades davant 900 persones! Vos demanàrem que endomassàssiu la bici i a vosaltres i ho féreu! En el tema de les quines, vàreu estar del nostre costat (llàstima que no hi estigués tothom)! Hi hagué tallers, teatre, tornejos, una festa infantil superdivertida, un Barça-Madrid, la projecció improvisada del playback i la pel·lícula, i el ball de bot, amb exhibició inclosa! A la nit jove, no ens deixaren veure l’alba, a pesar de tenir la plaça plena (deu ser a l’únic poble que, amb 2000 persones a la plaça, fan aturar la música i el “xiringuito” sense poder acabar el que teníem contractat!). Vos demanam disculpes -encara que no és culpa nostra!- i hem de dir que estam tan indignats com vosaltres! Dissabte, els estels i la fanquina i, el vespre, verbena! Diumenge joies, cucanyes, ponis i processó i, per acabar, ball de saló i els focs d’en Toni Parró.

Ara queda replegar, paperí, taules, magatzem, etc… amb pena i cansament! Ho feim, però, amb la il·lusió de l’any que ve fer-les millor, si no ens posen tants impediments, però amb por, quan veim què ha quedat d’alt, el llistó.

GRÀCIES PÒRTOL, PER SER EL NOSTRE POBLE!

Anuncis

Posted on 21 Juliol 2009, in General. Bookmark the permalink. 1 comentari.

  1. Gracies per organitzar un any mes unes festes tan divertides i completes, que segons la meva opinio i la del grup de gent que meenvolta, son mes valorades que qualsevol Sant Marçal (sempre i quant a Sant Marçal no hi venguin Hombres G, jejeje). Be de tot cor en el meu nom i el de tots els qui érem a les festes vos dic: MOLTES GRACIES a tots els festeros.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: