Projecció del playback i cinema a la fresca

No hem fet quines. Hem projectat el vídeo del playback i la pel·lícula Bienvenidos al norte.

Ens hem volgut mantenir al marge de tota la polèmica d’aquests dies amb les QUINES, ja que el problema no el tenien amb nosaltres, sinó amb un tipus d’empreses que es dediquen a lucrar-se dels BINGOS de carrer. Ho va dir molt clar el director general d’Interior divendres passat a IB3.  Per això, diumenge decidírem fer-ne.

Però, el suport d’un mitjà de comunicació escrit ha estat d’allò més penós, ja que ni tant sols ha recalcat el que va dir el senyor Sebastià Amengual ni ha volgut explicar la raó real de per què férem quines, sinó que s’ha estimat més continuar la polèmica publicant “a pesar de la prohibición….”. Així es venen més diaris durant un parell de dies més, a veure si això acaba a tocs o què.

Dimecres, tot i tenir de forma oficiosa -aquesta és la notícia que li va escapar- permís per fer-ne -no vendria ningú a aturar-nos-, ho sabérem massa tard i, en primer lloc i per l’hora que era, organitzar-ho era difícil, sobretot localitzar la gent de la Confraria. En segon lloc, el poble estava informat que no n’hi havia i no hi havia temps ni mitjans per fer-ho coneixedor. I, en tercer lloc, vos podeu imaginar el que hauria sortit publicat l’endemà en aquest mitjà de comunicació després de publicar allò de la discriminació que han sentit els de Sa Cabana (que s’ha de dir que no tenim res contra els festeros de Sa Cabana, ni prop fer-hi; al contrari, entenem què ho degueren passar de malament amb la suspensió del bingo i estam contents que, a pesar de tot, les seves festes fossin un èxit)?

Una persona que hagi seguit la notícia en aquest diari i sigui de Felanitx, per exemple, què hauria pensat de nosaltres? “Aquests de Pòrtol són uns pocavergonyes i uns insolidaris amb els altres festeros del seu municipi”.

I no som així i vosaltres ho sabeu. Volem dir que això ho direm públicament i volem agrair a aquest personatge i al diari la seva col·laboració amb les associacions de festes i dir-los que, de les nostres, si no en publiquen res més, els estaríem molt agraïts, ja que hem vist quins són els seus interessos. Que no es preocupin, que procurarem llegir diaris més seriosos.

Ja ho diuen: “Qui pets envia, merda espera”.

Anuncis

Posted on 17 Juliol 2009, in General. Bookmark the permalink. Deixa un comentari.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: